Oposició constructiva


Tot i que durant aquesta campanya em dedico en cos i ànima a percaçar vots per a una formació política que no és la de l’alcalde actual, no per això he perdut el sentit de la realitat ni tampoc la contesa electoral m’impedeix de contribuir amb honestedat a la bona marxa dels assumptes públics en l’àmbit del nostre poble. I, com que previsiblement la llista que guanyarà les eleccions serà la del PSC, he consagrat força estones a rumiar com es podria organitzar el futur govern municipal pel que fa al repartiment de carteres i assumpció de les diverses responsabilitats. Heus aquí, doncs, el meu organigrama, que sotmeto a la consideració tant del partit interessat com de qualsevol lector d’aquesta pàgina:

Josep Vilaró Capella: rebesalcaldia, i gestió personal i intransferible de bustantes àrees que, per la seva importància, requereixen tenir al capdavant una persona de tremp i amb llarga experiència administrativa, com són les regidories de Bustícia, de Transports i Comunicacions (servei d’autobustos, trànsit i embustos a la carretera, etc.), d’Homenatges i Reconeixements Merescuts (erecció d’esfinxs o de bustos als sentmenatencs il·lustres i de tot altre monument que hagi de passar a la busteritat) i d’Hisenda (oficina de recaptació de tribustos).

Pietat Sánchez Hernández: regidoria d’Alimentació i Dieta Recomanable (classes gratuïtes de cuina i de tot el que faci referència al gaudi de les papil·les bustatives, com és ara l’elaboració casolana de bustillons, bustifarres i tota mena d’embustits, així com de rebusteria fina per llepar-se’n els bustatxos).

Pere Castellvell Rosiñol: regidoria de Salut Física i Mental sota el lema de “Mens Sana in Corpore Sano”, amb pràctica d’exercicis i pal·liació d’efectes nocius (lesions derivades de capbustons a la piscina, molèsties producte de bustures corporals desaconsellades, etc.).

Manel Mallén Boira: regidoria de Preservació de la Naturalesa Vegetal i Animal (conservació i repoblació, a tota la bustitud del nostre terme, d’arbres i arbustos, i equilibri de la fauna per mitjà de la caça de bustiar cuniculí, leporí i porc-senglí).

Cristina Núñez Cara: regidoria de Documentació Actual (classificació d’instàncies rebudes i verificació de les respostes de l’ajuntament (estampació de firmes i concessió del bustiplau).

Encarna Maldonado Curto: regidoria de Llibertat Religiosa (culte a sant Menna i a sant Sebustià, preservació de la bustòdia parroquial i altres objectes de valor).

Pedro Echavarría Ruiz: regidoria de Comunicació Escrita (correus, servei bustal i repartiment del butlletí municipal a les bústies).

Isabel Sánchez Naise: regidoria de Protocol (actes en què és preceptiu bustir de vint-i-un bustó, ús del tractament de bustè a les sessions, normes de combustura que ha d’observar el públic assistent, etc.).

Benjamín Blanco Ruiz: regidoria d’Aprovisionament (control del correcte repartiment del bustà i d’altres productes de primera necessitat).

José Antonio Navarrete Medina: regidoria de Protecció Infantil (combat contra la violència escolar i prevenció d’abustos a menors).

Segons els meus càlculs, per bé que li vagin les coses, el PSC no traurà més de deu regidors, raó per la qual he reduït la meva proposta a aquesta expectativa optimista. De tota manera, si és que em quedo curta, demano excuses per endavant.

Maria de la O’Donnell